OSHO
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Bsm

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي سنتشرف بتسجيلك


شكرا
ادارة المنتدي
OSHO
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Bsm

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي سنتشرف بتسجيلك


شكرا
ادارة المنتدي
OSHO
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


أغانى ، كليبات ، أفلام ، اسلاميات ، العاب ، برامج ، رياضة ، موبايل ، اخبار التكنولوجيا ، رياضة ، خواطر واشعار
 
الرئيسيةالبوابة*أحدث الصورالتسجيلدخول




 

 عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى

اذهب الى الأسفل 
+2
moatazgado
بياض الثلج
6 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بياض الثلج
أوشـــو ســـــــوبـر
أوشـــو ســـــــوبـر
بياض الثلج


انثى
عدد الرسائل : 847
العمر : 33
المزاج : متقلب
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Cup110
تاريخ التسجيل : 22/06/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 10, 2009 8:48 am

[انا عازمه كل اعضاء المنتدى على عزومه رمضان انشاء الله وطريقه التحضير
size=2
4]طاجن البطاطس بلحم الضأن
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى DSC00441
المقادير:

- كيلو جرامان بطاطس مقطعة مكعبات

- مكعبات من لحم الضأن بالعظام

- 2 بصلة كبيرة مقطعة حلقات

- ملح وفلفل اسود وجوزة الطيب

- ملعقة متوسطة سمن

- ثلاث ملاعق متوسطة صلصة طماطم

الطريقة:

-يغسل اللحم جيدا ويتبل بالملح والفلفل الأسود وجوزة الطيب وقطرات من الخل الاحمر لتفكيك أنسجته وسرعة نضجة لإحتوائه على العظام

-يقلب البصل فى السمن ويضاف اليه لتر ماء ومعجون الطماطم و اللحم ويترك حتى ينضج ثلاثة أرباع نضج
-تقطع البطاطس الى مكعبات وتغسل وتضاف للحم
-تترك على نار متوسطة حتى يتم النضج



طاجن الأرز المعمر
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 0806102059593xFe
المقادير :
كوب من الأرز المنقى ومغسول / 2 كوب لبن / 2 ملعقة سمن / ملح / فلفل / ملعقة قشدة للوجه

الطريقة :
· يدهن طاجن فخار أو صينية دهنا جيدا بالسمن .
· يوضع الأرز فى الطاجن و يصب فوقه اللبن المتبل بالملح و الفلفل و يزج فى فرن متوسط الحرارة حتى يقرب من النضج .
· توزع ملعقة القشدة على السطح و يعاد الطاجن للفرن حتى يتم نضجه و يحمر وجهه و يقدم ..

أرز معمر بالطيور
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610210000I7Ef
المقادير :

كالأرز السابق مضاف إليه ( الحمام أو السمان أو دجاج صغير ) وذلك حسب الرغبة
الطريقة :
· تترك الطيور صحيحة أو تقطع أنصافا و تتبل جيدا بالملح و الفلفل .
· يعد الطاجن كما سبق و يوضع نصف مقدار الأرز ثم ترص الطيور ثم يوضع باقى مقدار الأرز .
· يستكمل باقى الخطوات السابقة ...


الفتة بالخل والثوووووم
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Get-x5brxjsm
المقادير علي حسب عدد الافراد الذي يتفضلوا علي الغذاء لحم بالعظم ارز عيش (خبر محمص بالفرن)
صلصه طماطم 1 حبه طماطم 2فص ثوم مدقوق ناعم 1 ملعقه خل 2 بصل 2ملعقه سمنه

الطريقه نضع اللحم في حله علي النار مع حب الهيل وبصله صغيره ورشه فلفل اسود وتترك علي النار حتي النضج
ثم نقوم بتسويه الارز الابيض ثم في حله اخري نقطع البصل قطع صغيره ونحمر
في السمن ونقشر حبه الطماطم ونضيفها الي البصل ونحمره شويه مع بعض تم نضيف
اليهم علبه الصلصه ونتركها تتسبك علي النار ثم ناخذ شويه في حله صغيره من
الصلصه بعد النضج ونضيف اليهم مقدار 3 اكواب من الشوربه بتاعه اللحم بعد
ان تكون استوت وضبط الملح والتوابل عليها حسب الرغبه
ثم نقطع الخبز بعد ان نكون حمصنه فب الفرن واصبح لونه ذهبيا
اخضري طبق غويط او صنيه بايركس علي حسب ما تحبي تقدمي الفته
ضعي الخبر في الصنبه اوالطبق الكبير وصبي عليهم الصلصه المضاف اليها
الشوربه ثم ضعي طبقه من الارز الابيض ثم ضعي طبقه من الصلصه المسبكه علي
وجه الارز ثم قومي بتشويح اللحمه تشويحه خفيفه ( تحمير خفيف ممكن في نفس
الحله التي تمت عمليه تسوبه اللحمه فيه بدون ان تضيف اي ماده دهنيه فقد
ضيفي فلفل اسود ناعم وملح حسب الرغبه ثم قومي بتوزيع اللحمه في الصنبه
واسكوبي باقي الصلصه المسبكه ثم في مقلي ضغيره قومي نتحمير الثوم وعند ما
يحمر ضيفي اليه ملعقه الخل ثم ضيفي اليها شويه من الشوربه او الصلصه مقدار
3 ملاعق ثم ضفيهم الي الصنيه علي الوجه مع مراعاه ان تقومي بتوزيعهم علي
كل الصنيه
توكل ساخن

المكرونه بالبشاميل
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 819292808388311498

المقادير
كيس مكرونه اقلام - نصف كيلو لحم معصج مع بصله صغيره وملعقة صلصه - كيلوونصف لبن 3ملاعق دقيق
3ملاعق سمن 2بيضه ملح فلفل بهار
الطريقه
تسلق المكرونه فى ماء كثير مع وضع ملح وملعقه زيت مهما كانت المكرونه جيده لازم الزيت علشان متعجنش
بعد ما تستوى تصفى فى المصفى وتغسل بالماء البارد
نعمل البشاميل
نسخن السمن ويوضع فيه الدقيق ويحمر على شرط الا يتغير لونه يوضع اللبن
ويقلب وطبعا نضبط الملح ونقلب الى ان تصبح كريميه الملمس اول ما يبرد نضع
البيض والفلفل ونقلب
ندهن الصنيه بالسمن ونضع طبقه بشاميل ثم طبقه مكرونه ثم العصاج ثم باقى المكرونه ثم البشاميل
نضعها فى فرن متوسط الحراره وتترك الى ان تحمر وتنضج


الأرز الأبيض بالخلطة

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 11
المقادير :
مقدار من الأرز مغسول ( 1 كوب ) / مرقة (حوالى 2 كوب) / ملعقة سمن أو ما
يعادلهما زيت / ملح / فلفل أسود ناعم/ للخلطة (كبد و قوانص مقطعة / مكسرات
/ زبيب ) يحتفظ بجزء منها للتجميل

الطريقة :
· يقدح السمن و يضاف إليه الأرز و يقلب حتى يسمع له صوت .
· يتبل بالملح و الفلفل و تضاف إليه الخلطة و تقلب مع الأرز بخفة .
· يضاف المرق و يترك حتى يغلى ثم تهدأ الحرارة و يترك الأرز حتى ينضج .
· يغرف فى طبق التقديم و يجمل بباقى الخلطة .
· ممكن يوضع فى قالب كيك مفتوح من الوسط و يقلب و توصع باقى الخلطة فى الوسط و يقدم ....

سلـــــيق او الارز بالحليب والمرق
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 1160786644
/2 كيلو رز مصرى مغسول
4 اكواب مرقه او شوربه لحم او فراخ
مكعب مرقه دجاج
لتر لبن حليب
معلقتين زبده او سمن
فصين قرنقل وحبهان وفصين مستكه عربى

الطريقه:
فى اناء على النار نضع كميه الشوربه ونضيف لها القرنفل والحبهان والملح
والفلفل الاسود ثم نضع الارز على المرقه ونتركه على نار هاديه جدا يتشرب
المرقه ويستوى بعدين نضيف للارز الحليب مع التحريك المستمر حتى يتشرب
الارز الحليب كاملا ويصبح زى الارز باللبن الى بنعمله نتركه على نار خفيفه
فى اناء على النار نضع معلقتين الزبده ثم نضع فيهم شويه المستكه لحد ما تذوب ونشرها على وش الطبق بعد غرفه


ارز باللبن
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 9
/4 كيلو من الارز المصرى <<<<< حوالى كوب ونص ارز
كيلووووو من اللبن الحليب
3كوب من السكر او حسب رغبتك فى درجه الحلى
3ملاعق كبيره حليب بودر
علبه قشطه بوك او اى نوع جاهزه
معلقه فانليا

الطرييييييييييييييييييييقه:
فى وعاء على النار نضع 5 اكواب من الماء ولما يبدا الماء بالغليان نضيف
اليه الارز المغسول ونتركه على نار خفيفه لحد ما يوصل الارز الى الاستواء
مع الاحتفاظ بكميه من الماء فيه
بعدها نضيف السكر للارز ونتركه حوالى خمس دقائق ثم نضيف بعدها كميه الحليب
ونحرك ونتركه حتى يغلى الارز والحليب ويصبح قوامه غليظ شويه
الحين اصبح الارز جاهز تقريبا اخر مرحله هى انك تذوبى الحليب البودره فى معلقه حليب سائل او ماء ونضيفه الى الارز
ونحرك بعدها نضع على الارز علبه القشطه نحرك ثم نضع الفانلياوخمس دقائق
ننرفعه من النار جربوا طعم الحليب البودره مع القشطه وقولو الى رايكم
ونغرف فى اطباق التقديم

التزين :
على راحتك اما مكسرات او جوز هند او فواكه مجففه او قشطه حليب مع ملعقه عسل نحل او سلطه فواكه على الوجه او الايس كريم
كلهااختيارات

طاجن البامية باالحم الضانى
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610210016S749

/2 ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة
4 حبات طماطم فى الخلاط
3 ملاعق صغيرة ملح
فلفل اسود
ثوم
بصلة مفرومة
زبدة 3ملعقة كبيرة
لحم ضانى او كندوز
الطريقة
يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان يحمر
ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم
بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود

ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار

على فكرة اللى حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن
وانا كمان مع الطماطم بحط قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية

أرز بالطـــــــماطــــــــم
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610210017yC7T
المقادير :
1 كوب أرز / 1,5 كوب ماء مغلى / ½ كوب عصير طماطم / 2 ملعقة سمن / ملح /فلفل
الطريقة :
·يقدح السمن و يضاف إليه عصير الطماطم و يقلب على نار هادئة لمدة 5 دقائق
·يضاف مقدار الماء و يتبل بالملح
·يضاف الأرز المغسول و يستكمل مثل الأرز الأبيض العادى ( المفلفل )

الكشرى الصعيدى أو ( الأرز بالعدس الأصفر )
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 15595749591635429563
وهو عبارة عن 1 ـ مقدار أرز + نصفه عدس أصفر أو ثلثه كل منهم منقى و مغسول
2ـ ملعقة ثوم مفرى + بصلة متوسطه مبشورة
3 ـ زيت + ملح + فلفل + كمون ( الكمية حسب الرغبة فى الحياق)
4 ـ الطريقة : يشوح البصل و الثوم فى الزيت حتى يذبلا ولا يصفرا ثم يضاف العدس و الأرز
و يقلبا مع البصل ثم تضاف التوابل ويقلب ثم تضاف الماء بحيث يغطى الأرز ويترك على النار
حتى تغلى الماء وتهدأ النار ويترك حتى ينضج الكشرى و يغرف فى طبق التقديم و يقدم مع سلاطة طماطم مع البصل والشبت

الأرز بالكـــــــــارى
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610214915YCBD
الطريقة :

·تضاف ملقة كبيرة كارى إلى السمن و تقلب معها حتى يقدح السمن
·يضاف الأرز و يستكمل مثل الأرز الأبيض العادى

الأرز بالقرفــــة و الخضروات
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610214916HBar

المقادير :
مقدار من الأرز الأبيض الناضج ( الأرز المفلفل ) / 1 ملعقه كبيرة قرفة ناعمة / ¼ ك بسلة مسلوقة / 1 جزرة مقطعة مكعبات و مسلوقة ..

الطريقة :
يوضع فوق الأرز الناضج القرفة و الخضار و تقلب جيدا حتى يختلط الأرز
بالقرفة و الخضار و يوضع فى قالب كيك و يقلب فى طبق التقديم و يجمل الطبق
بترنشات الجزر
و بعض حبات البسلة المسلوقة و يقدم ...

الأرز بالبشــــامــــــيل
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610214916n94f
المقادير :
مثل المقادير السابقة بدون قرفة / لحمة عصاج / كوب بشاميل / بيض لدهان الوجه

الطريقة :
·تجهز صينية فرن أو طبق بايركس و يدهن بملعقة سمن
·تضاف الحمة العصاج إلى الأرز المخلوط بالخضار و تقلب ثم يوضع الأرز فى الصينية
·يصب البشاميل فوق الأرز و يفرد على السطح جيدا و يدهن الوجة بقليل من البيض المضروب مع الفلفل الأسود.
·تدخل الصينية الفرن و تترك حتى يحمر سطحها و تقدم ...

أرز الســمك البــنى
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610214917pALo
المقادير :
مقدار من أرز/ بصلة متوسطة و مفرية / زيت / ملح / فلفل أسود / كمون /فصين ثوم مفري

الطريقة :
·يقدح الزيت و يضاف إليه البصل المفرى و يحمر به حتى يصبح لونه بنى غامق
·يضاف الأرز و التوابل و الثوم و يقلب مع البصلة جيدا .
·يضاف الماء و يترك حتى يصل لدرجة الغليان ثم تهدأ النار و يترك حتى ينضج .

الكشري المصري

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610214917dPjN
المقادير:
1كوب عدس اسمر/ 1كوب أرز مصرى/ 4بصلات مقطعة حلقات/ 3حبات طماطم

ملعقة صلصة/ معكرونة مسلوقة/ ثوم مفروم/ ثلث فنجان خل أبيض-فلفل حار أو رومى/ حمص مسلوق
الطريقة:
طريقة الكشرى :
يسلق العدس نصف سليق
نحمرالبصل فى الزيت حتى يصبح لونه بنيا ثم ينشل من الزيت ثم
يوضع الارز المغسول على الزيت و معه العدس و يقلبان ويوضع عليهم الملح و يغطى بالماء و يترك لينضج
تشوح المعكرونة المسلوقه فى قليل من الزيت مع الملح و الفلفل الاسود و ذلك قبل التقديم مباشرة
طريقة الصلصة:

1-يدق 4 فصوص من الثوم مع الفلفل و يحمر فى قليل من الزيت
2-تبشر الطماطم بمبشرة البصل و توضع على الثوم مع ملعقة الصلصة
3-يوضع عليهم الخل و الملح و الفلفل و يترك على نار هادئة لحد ما تتسبك

طريقة الدقة:
1-يدق حوالى 4فصوص من الثوم
2-عصير ليمونتين
3-خل - ملح - كمون - فلفل أسود
4-توضع جميع المقادير على بعضها و تخلط جيدا
عند الغرف نضع اولا الارز و العدس ثم يوضع عليه المعكرونة ثم الحمص ثم الصلصة ثم البصل على الوجه و الدقة حسب الطلب

مسقعة باللحمة المفرومة

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 080610210017PH69
المقادير:

2 كيلو باذنجان رومى
– 5 فصوص ثوم
- نصف كيلو عصير طماطم
– نصف كيلو لحمة مفرومة
– 2 ورقة لاورا
– ملح – فلفل
– 2 بصلة
-لوز مقشور (اختياري)
الطريقة:

-يقشر الباذنجان ويقطع حلقات سميكة يحمر فى الزيت ويرفع منه ويوضع على ورقة تتشرب الزيت الزائد
-تطبخ اللحمة والثوم والبصل المفريين والتوابل جيدا فى ملعقتين من السمن حتى تجف من الماء
-نضع عصير الطماطم حتى يتسبك جيدا ثم نضيف اللوز المقشور
-في صينية للفرن نضع طبقة باذنجان ثم طبقة لحم وهذا حتى نصل الى نهاية الخليط ثم ادخليه الفرن لمدة عشرين دقيقة


اوعو تتاخرو عن العزومه انا تعبت جدا فى تحضيرها ..
[/size
]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
moatazgado
مشرف الأقسام الرياضية العامة
مشرف الأقسام الرياضية العامة
moatazgado


ذكر
عدد الرسائل : 179
العمر : 37
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 22
تاريخ التسجيل : 09/09/2008

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالإثنين أغسطس 10, 2009 5:57 pm

بجد لو عزمه من النوع ده انا جاىىىىىىىىىىىىىىىىىى من غير اى عزومه مشكوره
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بياض الثلج
أوشـــو ســـــــوبـر
أوشـــو ســـــــوبـر
بياض الثلج


انثى
عدد الرسائل : 847
العمر : 33
المزاج : متقلب
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Cup110
تاريخ التسجيل : 22/06/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالسبت أغسطس 15, 2009 11:57 am

اشكرك على الرد والمرور وكل عام وانت بخير
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 3ode10080
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
زيزافونه
أوشـــو ســـــــوبـر
أوشـــو ســـــــوبـر
زيزافونه


انثى
عدد الرسائل : 780
العمر : 31
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Al3dow
تاريخ التسجيل : 01/07/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالسبت أغسطس 15, 2009 12:47 pm




تسلم أيديك ياجميل
بس أوعي تكون مامتك هيا المحضره الفطار وأنتي بتحولي على السفره Very Happy

تسلميلي يا قمر على العزومه والطريقه..

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 18242
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بياض الثلج
أوشـــو ســـــــوبـر
أوشـــو ســـــــوبـر
بياض الثلج


انثى
عدد الرسائل : 847
العمر : 33
المزاج : متقلب
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Cup110
تاريخ التسجيل : 22/06/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالسبت أغسطس 15, 2009 1:02 pm

هههههههههه تسلميلي يا احلى زيزافونه بس ممكن ماما تساعدني الاكل كتير محتاجه مساعده
وتسلمي على المرور نورتي صفحتي

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 3ode10080
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميلووو
مــيـــ♥ـلــ♥ــووو
مــيـــ♥ـلــ♥ــووو
ميلووو


انثى
عدد الرسائل : 1924
العمر : 34
الموقع :
المزاج : متقلب
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 0e27fb10
تاريخ التسجيل : 26/04/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالسبت أغسطس 15, 2009 8:54 pm





تسلميلي يا قمر ....

عزومه جااااااامده جداً

أنا بعشق المكرونه البشاميل جــــــــــــــــداًاًاًاًاً

تسلم أيدك....

أكيد المكرونه من أيدك تجنن

بس أنا أول مره أسمع عن الأرز بالبشاميل

مجربتهوش قبل كده

لو جربتيه قليلي طعمه أيه ؟؟؟

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 346-Thanks

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بياض الثلج
أوشـــو ســـــــوبـر
أوشـــو ســـــــوبـر
بياض الثلج


انثى
عدد الرسائل : 847
العمر : 33
المزاج : متقلب
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Cup110
تاريخ التسجيل : 22/06/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالأحد أغسطس 16, 2009 9:14 am

تسلميلي يا قمر على الرد والمرور والارز بالبشاميل زي المكرونه بالبشاميل
وطعم الرز بالبشاميل يجنن زي المكرونه بالبشاميل وكل عام وانت بخير

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى 3ode10080
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
** البرنس **
أوشـــو مميــــــز
أوشـــو مميــــــز
** البرنس **


ذكر
عدد الرسائل : 695
العمر : 29
المزاج : " على حالات "
تاريخ التسجيل : 19/07/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالأحد أغسطس 16, 2009 4:57 pm


تسلمي يا بياض على العزومة الجامدة
بس الاكل كتير اوي ومن حلاوته مقدرتش امسك نفسي
لدرجة ان بطني بتوجعني
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هكه
أوشـــو نشيــط
أوشـــو نشيــط
هكه


ذكر
عدد الرسائل : 197
العمر : 35
المزاج : عالي
تاريخ التسجيل : 24/07/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالأحد أغسطس 16, 2009 7:44 pm

تسلم ايدك واتمني ادوق الاكل دة كلة ويارت كل البنات تتعلم وتعرف تعمل عزومة جامدة كدة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بياض الثلج
أوشـــو ســـــــوبـر
أوشـــو ســـــــوبـر
بياض الثلج


انثى
عدد الرسائل : 847
العمر : 33
المزاج : متقلب
الأوسمة : عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Cup110
تاريخ التسجيل : 22/06/2009

عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى Empty
مُساهمةموضوع: رد: عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى   عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى I_icon_minitimeالأربعاء أغسطس 19, 2009 1:55 pm

اشكرك يا برنس على الرد والمرور وبل هنا وشفا عليك الاكل وشكراجدا يا هكه على الرد
والمرور وانشاء الله البنات كلها تتعلم الطبخ وتقديم العزومات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عزومه رمضان لكل اعضاء المنتدى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
OSHO :: ~*¤ô§ô¤*~المنتديـــات العامـــة~*¤ô§ô¤*~ :: منتدى آدم وحـــ ، ــــواء-
انتقل الى: